Taarten, huwelijkstaarten, verjaardagstaarten, naked cakes,... - Vanaf 1 taart tot een uitgebreid dessertenbuffet voor je babyborrel of huwelijksfeest - dessert catering

Trends huwelijkstaarten 2018

Trends huwelijkstaarten 2018

In 2017 veroverde de naked cake een belangrijke plaats op mening dessertenbuffet, in 2018 zet deze trend zich sterk verder.

Terwijl er vorig jaar meer gewerkt werd met felle kleurrijke (eetbare) bloemen, zien we nu meer en meer een ‘botanical touch’ met veel groene elementen zoals rozemarijn, eucalyptus,.. Voor de koppels die er toch graag wat kleur in willen, verwerken we er blauw/paarse tinten en witte bloemen in, denk daarbij aan blauwe besjes, braambessen, lavendel of witte orchideeën.

Aansluitend bij deze trend, is het gebruik van natuurlijke presentatiematerialen zoals hout en marmer. En dit kan op verschillende manieren terugkomen: zowel bijvoorbeeld door het gebruiken van een ruwe boomschijf of een mooi stuk marmer als taartstaander tot een houten taarttopper.

Voor de bruidjes en bruidegoms die toch iets kleurrijker voor ogen hebben, is roze ‘the way to go’, en dan bedoelen we niet de felle fuchsia-kleuren, maar zachtroze tinten. Mooi in combinatie met nog een andere trend: (rosé)gouden of koperkleurige taarttoppers!


Voorbeeld: huwelijkstaart Blind Getrouwd: