Taarten, huwelijkstaarten, verjaardagstaarten, naked cakes,... - Vanaf 1 taart tot een uitgebreid dessertenbuffet voor je babyborrel of huwelijksfeest - dessert catering

Baked winter pop-up

Baked winter pop-up

Goed nieuws voor iedereen die onze bar heeft gemist sinds vorige zomer… Baked opent tijdelijk weer de deuren in december!

In samenwerking met Thees zal er namelijk een winter pop-up huizen bij Baked. Je kan bij ons van 1 december tot en met 24 december terecht voor heerlijke drankjes van Thees, en uiteraard het gebak van Baked. Dit gecombineerd met een specialties-store waar je je perfecte geschenk voor de feestdagen kan vinden.

We zijn elke week open van dinsdag tot zaterdag, van 10 tot 18u, nog steeds in de Paleisstraat 15 in Antwerpen.

 

Extra open op:

  • maandag 21/12 van 10 tot 19u
  • dinsdag 22/12 van 10 tot 19u
  • woensdag 23/12 van 10 tot 19u
  • donderdag 24/12 zijn we maar tot 16u open.

Opgelet, het gaat om een pop-up versie van Baked, in samenwerking met Thees. Het zal dus niet het volledige aanbod van de vroegere bar omvatten. Er is geen lunch- en ontbijtaanbod, maar uiteraard wél veel taart, en lekkere thee en filterkoffie van Thees.
Het voorste deel van de bar zal open zijn om ter plaatse iets te eten en te drinken (de achterste ruimte is intussen geannexeerd door onze keuken). Take away is natuurlijk ook steeds mogelijk.

Tot binnenkort!

IMG_3734