Gepersonaliseerde koekjes

Ben je op zoek naar een origineel bedankje voor op je huwelijksfeest of ben je niet zo’n fan van de klassieke suikerbonen? Verwelkom je binnenkort je nieuwe puppy of kondig je graag op originele wijze je zwangerschap aan? Bestel dan nu je op maat gemaakte koekjes.

Bestellen kan enkel per mail via info@baked.be
(en dus niet via onze webshop)

Ook voor vragen mag je ons uiteraard ook altijd contacteren.

Prijzen & Bestelhoeveelheden

Prijs per koekje – 1 regel tekst: €0.40
Prijs per koekje – 2 regels tekst: €0.50
Minimale bestelhoeveelheid: 100
We hebben verschillende vormen op voorraad

Wanneer te bestellen?

We bakken gemiddeld 1 keer per maand koekjes. De reden hiervoor: terwijl we de koekjes maken, kunnen er geen taarten gebakken worden omdat dan de bakkerij te warm wordt en het deeg te slap. En dan wordt teksten stempelen een onmogelijke opdracht.

Hierdoor moeten we dus op voorhand dagen vrij plannen in onze planning, dagen dat er geen taarten gebakken moeten worden. En omdat we (helaas) maar 2 handen hebben, nemen we maar een bepaalde hoeveelheid koekjes per bakdag aan.

Plaats dus tijdig je bestelling om teleurstellingen te vermijden.

Hoe de koekjes te bewaren?

Onze koekjes zijn roomboterkoekjes die een lange tijd bewaren. Je dient ze enkel goed afgesloten te bewaren zodat ze lekker krokant blijven. Wij verpakken ze in een patisseriedoos met daarrond plastic folie. Hierin kan je ze bewaren.

Verpak je ze graag in aparte zakjes, stop ze daarna dan ook nog eens in een plastic box met deksel bijvoorbeeld. Zo ben je er zeker van dat ze goed verpakt zijn.

Tip: op papieren zakjes laten ze vetvlekjes na.

BAKDATA 2020

Op volgende momenten bakken we koekjes:
> dinsdag 3 maart (VOLZET)
> dinsdag 31 maart
> dinsdag 21 april
> dinsdag 5 mei

Ter info:
> tijdens de maanden januari en februari zullen we geen koekjes bakken ivm (voorbereidingen voor) onze vakantie
> tijdens de warme zomermaanden (vanaf juni t/m september) bakken we geen koekjes, onze bakkerij wordt dan helaas te warm voor het stempelen van de koekjes
> tijdens de maanden oktober, november en december zullen we terug koekjes bakken, de data zullen later online verschijnen


Ook zin in heerlijk gebak?

Bij BAKED zit je gebakken!

Bestel hier!