Gepersonaliseerde koekjes

Ben je op zoek naar een origineel bedankje voor op je huwelijksfeest of ben je niet zo’n fan van de klassieke suikerbonen? Verwelkom je binnenkort je nieuwe puppy of kondig je graag op originele wijze je zwangerschap aan? Bestel dan nu je op maat gemaakte koekjes.

Bestellen kan enkel per mail via info@baked.be
(en dus niet via onze webshop)

Tijdens de warme zomermaanden bakken we geen koekjes, vanaf oktober kan je er terug bestellen.

Ook voor vragen mag je ons uiteraard ook altijd contacteren.

Prijzen & Bestelhoeveelheden

Prijs per koekje – 1 regel tekst: €0.50
Prijs per koekje – 2 regels tekst: €0.60
Minimale bestelhoeveelheid: 100


We hebben verschillende vormen op voorraad, mail ons voor de beschikbare vormen

Wanneer te bestellen?

Tijdens de warme zomermaanden bakken we geen koekjes, vanaf oktober kan je er terug bestellen. Eerstvolgende bakdag: begin maart (ivm onze vakantie in januari-februari).

We bakken niet elke week koekjes. De reden hiervoor: terwijl we de koekjes maken, kunnen er geen taarten gebakken worden omdat dan de bakkerij te warm wordt en het deeg te slap. En dan wordt teksten stempelen een onmogelijke opdracht.

Hierdoor moeten we dus op voorhand dagen vrij plannen in onze planning, dagen dat er geen taarten gebakken moeten worden.

Plaats dus tijdig je bestelling om teleurstellingen te vermijden.

Hoe de koekjes te bewaren?

Onze koekjes zijn roomboterkoekjes die een lange tijd bewaren (een 2-tal maanden). Je dient ze enkel goed afgesloten te bewaren zodat ze lekker krokant blijven. Wij verpakken ze in een patisseriedoos met daarrond plastic folie. Hierin kan je ze bewaren.

Verpak je ze graag in aparte zakjes, stop ze daarna dan ook nog eens in een plastic box met deksel bijvoorbeeld. Zo ben je er zeker van dat ze goed verpakt zijn.

Tip: op papieren zakjes laten ze vetvlekjes na.


Ook zin in heerlijk gebak?

Bij BAKED zit je gebakken!

Bestel hier!