Taarten, huwelijkstaarten, verjaardagstaarten, naked cakes,... - Vanaf 1 taart tot een uitgebreid dessertenbuffet voor je babyborrel of huwelijksfeest - dessert catering

Over ons

Bij BAKED kan je terecht voor home made taarten, koeken en ander overheerlijk gebak!

We werken steeds met seizoensgebonden producten en pure smaken, zonder toevoeging van kunstmatige smaakstoffen, overbodige suikers of kleurstoffen. Als je dus fan bent van échte smaken, verse ingrediënten en speciale combinaties, ben je bij BAKED aan het juiste adres.

De drijvende kracht achter BAKED is Karolien. Na haar studies als psychologe besloot ze om voor haar grote droom te kiezen, dus schoolde ze zich om tot patissier en barista; en startte ze haar eigen taartenbar in 2013. Ze doet niets liever dan bakken en experimenteert graag met eigen recepten. Elke dag opnieuw bereidt ze met veel liefde jullie gebak. En dat proef je eraan!

In 2015 werd de taartenbar ter plaatse gesloten om voluit te kunnen gaan voor bestellingen op maat. En dat was een slimme zet: BAKED bleef groeien en werd te groot om alleen bol te werken.
Daarom stapte in de zomer van 2016 Stefanie (zus van Karolien) ook mee in in het BAKED verhaal. Met haar professionele achtergrond in marketing, neemt zij alle communicatie en administratie voor haar rekening.

Stories by Mabel – Elisabeth Van Lent