Taarten, huwelijkstaarten, verjaardagstaarten, naked cakes,... - Vanaf 1 taart tot een uitgebreid dessertenbuffet voor je babyborrel of huwelijksfeest - dessert catering

Terug naar school

Terug naar school

Onze oprechte excuses aan allen die volgende week terug naar school moeten, want niets zo lastig als daar constant aan herinnerd te worden terwijl de vakantie nog bezig is…
Maar laat ons de pijn verzachten met wat coole stuff die je meteen in de spotlights zet tijdens de middagpauze.*

*Zelf getest op het werk: eerst jaloerse blikken van collega’s, gevolgd door een heuse rage nu ze er allemaal één hebben.

Zo hebben we de Boc’nRoll: een handige lunchverpakking die de aansluitbaarheid van aluminiumfolie combineert met de herbruikbaarheid van een brooddoos. Bovendien is het een handige placemat tijdens de lunch. Hem terug propermaken doe je in 1-2-3 met een vodje, of als je het echt te bont hebt gemaakt kan hij ook gewoon mee in de was. En het ziet er nog leuk uit ook, beschikbaar in verschillende kleurtjes!

boc_4_colors

 

En hier zie je hoe je dit praktisch hebbeding moet gebruiken:

 

Wie al dat gewikkel wat te ingewikkeld vindt, kan kiezen voor de Snack’nGo. Even herbruikbaar en hip, maar dan in een voorgevormde ‘enveloppe’ waar je al je lekkers in kwijt kan. Je krijgt hem meteen in twee maten.

snackngo

 

Allemaal goed en wel, maar wat moet ik nu doen met mijn lekkere koffie of limonade die ik op weg naar school bij Baked ga halen? Een goede vraag, waar we ook een gepast antwoord op hebben: de KeepCup! Deze herbruikbare en goed afsluitende bekers isoleren goed en houden je drankje dus langer warm of koud. Gemaakt voor en door barrista’s, dus helemaal voorzien op een perfecte koffie. Ook hier kan je losgehen op kleurgebied, aangezien je alle onderdeeltjes kan wisselen om je perfect gepersonaliseerbare KeepCup te krijgen.
Je kan je KeepCup trouwens gratis laten afwassen bij Baked, en als je je take-awaydrankje in je KeepCup laat serveren, krijg je er korting op.

keepcupsmulti

 

Met deze uitrusting kan je er helemaal tegenaan voor het nieuwe schooljaar. Maar geniet nu toch nog maar eerst van die laatste week vakantie…