Trouwfeest

Jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje en zijn nog op zoek naar een prachtige huwelijkstaart en/of origineel dessertenbuffet? Dan zijn jullie bij BAKED aan het juiste adres!

Omdat de liefde door de maag gaat, toveren we de lekkerste dingen op je bord. Van onze topfavoriet, worteltaart met roomkaasglazuur tot brownie met popcorn, karamel & zeezout. Of plattekaastaart aardbei, citroen-lavendelcake, banoffee pie of misschien wel romantische kopjes met frambozen-tiramisu? Het kan allemaal en volledig naar jullie wensen.

En als kers op de taart maken we ook de mooiste huwelijkstaarten: naked cakes met 2 of 3 verdiepingen, afgewerkt met (eetbare) bloemen en/of fruit. Wat jullie mooi en lekker vinden!

Wij leveren en stellen jullie dessertenbuffet met veel plezier op, maar je kan ook alles komen afhalen aan onze bakkerij of enkel kiezen voor levering.

Wil je graag een offerte op maat? Vul dan hieronder je gegevens in of stuur ons een mailtje via info@baked.be. Samen met de offerte bezorgen we jullie alle nodige info.

Tijdens onze vakantie beantwoorden we geen offerte-aanvragen, maar geen paniek: we komen er zo snel mogelijk op terug na onze vakantie 🙂 Momenteel is enkel zaterdag 28 augustus 2021 al volgeboekt dus we hebben vast nog een plekje vrij in onze agenda voor jullie.

Vakantie 2021: wij gaan met vakantie vanaf zondag 11 juli t/m zondag 1 augustus
Vakantie 2022: wij gaan met vakantie vanaf zondag 10 juli t/m zondag 31 juli

Naked cake 30 porties

Een prachtige huwelijkstaart met 2 verdiepingen, smaak & afwerking naar wens – €195

Naked cake 40 porties

Een prachtige huwelijkstaart met 3 verdiepingen, smaak & afwerking naar wens – €260

Dessertenbuffet

Een uitgebreid dessertenbuffet om vingers en duimen bij af te likken. Taarten, cakes, cupcakes, koeken en nog veel meer!
Verlekker je hier op ons volledige assortiment