Trouwfeest

Jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje en zijn nog op zoek naar een prachtige huwelijkstaart en/of origineel dessertenbuffet? Dan zijn jullie bij BAKED aan het juiste adres!

Omdat de liefde door de maag gaat, toveren we de lekkerste dingen op je bord. Van onze topfavoriet, worteltaart met roomkaasglazuur tot brownie met popcorn, karamel & zeezout. Of plattekaastaart aardbei, citroen-lavendelcake, banoffee pie of misschien wel romantische kopjes met frambozen-tiramisu? Het kan allemaal en volledig naar jullie wensen.

En als kers op de taart maken we ook de mooiste huwelijkstaarten: naked cakes met 2 of 3 verdiepingen, afgewerkt met (eetbare) bloemen en/of fruit. Wat jullie mooi en lekker vinden!

Wij leveren en stellen jullie dessertenbuffet met veel plezier op (t/m 11 juni 2022), maar je kan ook alles komen afhalen aan onze bakkerij of enkel kiezen voor levering (enkel nog levering mogelijk vanaf 6 augustus 2022).

Wil je graag een offerte op maat? Vul dan hieronder je gegevens in of stuur ons een mailtje via info@baked.be. Samen met de offerte bezorgen we jullie alle nodige info.

Vanwege de verhuis van onze bakkerij zijn we gesloten vanaf 12 juni 2022 t/m 31 juli 2022.

Naked cake 30 porties

Een prachtige huwelijkstaart met 2 verdiepingen, smaak & afwerking naar wens – €195

Naked cake 40 porties

Een prachtige huwelijkstaart met 3 verdiepingen, smaak & afwerking naar wens – €260

Dessertenbuffet

Een uitgebreid dessertenbuffet om vingers en duimen bij af te likken. Taarten, cakes, cupcakes, koeken en nog veel meer!
Verlekker je hier op ons volledige assortiment